Якому святому молитися, щоб завагітніти

Багато бездітні сімейні пари, у яких після довгих років очікування не залишається надії на медицину і науку, звертаються до святої віри. У російській православній традиції за допомогою при безплідді звертаються з молитвою до Косінської і Федоровською іконам Божої матері, а також до святих угодників, за життя страждали від відсутності дітей.
Якому святому молитися, щоб завагітніти



Інструкція
1
До Богородиці за допомогою часто звертаються жінки, що просять про зміни в своїй долі або претерпевающие проблеми в особистому житті, а також матері, турбуються про здоров`я або життя своїх дітей. Серед ікон Божої матері виділяються цілющі ікони Косинська і Федоровська. До цих образів приїжджають з усієї Росії бездітні пари, щоб просити про зцілення від безпліддя. Косинська ікона Божої матері зберігається в Храмі Успіння Пресвятої Богородиці в Косино на південному сході Москви. Відомо багато випадків зцілення у паломників, приклавши до цієї ікони і прочитавши перед нею молитву. Святий образ можна придбати і для домашнього іконостасу. Інша назва ікони - Моденского.
2
До Федоровською іконі Божої матері звертаються з бажанням народити дитину. Дні святкування ікони - 27 березня і 29 серпня. Перед цією іконою читають молитви про появу дитини в сім`ї, про допомогу в пологах і у вихованні дітей. Існують свідчення чудесного зцілення бездітних пар, на яких медицина, по суті, поставила хрест. Ця ікона вважається покровителькою наречених. Федоровська ікона Божої Матері знаходиться в Богоявленському-Анастасіїному кафедральному соборі в Костромі.
3
Святий пророк Захарія і свята праведна Єлисавета за життя самі страждали від безпліддя, яке в ті роки вважалося покаранням Божим за гріхи. Проте вже у поважному віці Захарію з`явився ангел, який повідомив, що його стара дружина Єлисавета породить сина, яким став святий Пророк і Хреститель Іоанн. Їх чекала важка доля, адже син їх став Предтечу Господнього. Вони піддавалися гонінню Ірода- Захарій був замучений і вбитий воїнами, що розшукують його дружину і сина, які сховалися в горах, рятуючись від гонінь. Зазнавши муки і нужду, після смерті дружини Захарій і Єлисавета стали небесними покровителями бездітних пар і безсімейних людей, які просять про створення сім`ї.
4
Свята праведна блаженна Матрона Московська при житті була цілителькою і служницею Божої. Від народження у неї не було очей, але Бог дарував їй духовний зір. Вона відчувала людини, біди і прохання, з яким він до неї звертається. Ще будучи маленькою дівчинкою, вона брала до сорока осіб на день і голосно молилася, просячи Бога про їх зцілення. Перед смертю вона передбачила, що її могилка буде забута на багато років і лише через десятки років про неї згадають, будуть повсюдно почитати її пам`ять і звертатися до неї за клопотанням перед Господом. Зневірені бездітні подружжя вирушає в Покровський монастир, де знаходиться ікона з її мощами, і відвідують каплицю, яка стоїть у могили Матронушки. Також до святої Матрони Московської звертаються вагітні жінки із загрозою викидня. За життя Матрона допомагала людям, чиї помисли і серця були чисті, тому перед молитвою святою Матроні необхідно причаститися і сповідатися, відпустивши всі чорні думки і пробачивши всі образи.

Переглядів: 2253

Увага, тільки СЬОГОДНІ!